warsztaty

DSM Nutritional Products to wyjątkowa firma. Cele i misja wyznaczają im kierunek, wyniki napędzają do działania. Przedsiębiorstwo działa w branży spożywczo-chemiczno-farmaceutycznej i jest obecne w 50 krajach. W Polsce są zlokalizowane dwa zakłady produkcyjne. W Mszczonowie od ponad 20 lat produkowane są premiksy witaminowe dla zwierząt. Zakład w Niepruszewie produkuje dodatki do żywności dla dzieci i  niemowląt. Współprodukowaną przez DSM żywność można znaleźć w każdym niemal sklepie. Aktualnie, wraz z Fundacją Rozwoju Talentów zapraszają do aplikacji na:

Quality Systems Day. HACCP od kuchni

zgłoszenia przyjmujemy do: 05.04.2019

Poznań, woj. wielkopolskie 10.04.2019 10.00-14.30

Celem warsztatu jest:

przekazanie studentom informacji o tym, jak w praktyce pracuje się z systemem HACCP  oraz innymi systemami obecnymi w Działach Jakości branży spożywczej.
W trakcie spotkania odpowiemy sobie na pytanie: jak przełożyć teorię na praktykę w sposób prosty i zrozumiały?

Zapoznaj się z programem warsztatów:

  • informacja o zadaniach Działu Jakości w firmie produkcyjnej i przedstawienie głównych priorytetów,
  • przedstawienie głównych zasad systemu HACCP i sposobu ich wdrożenia w zakładzie produkcyjnym,
  • praktyczne zastosowanie systemu i program monitorowania- przykłady z "życia wzięte".

Zapraszamy Cię na warsztaty jeżeli:

  • jesteś studentem studiów magisterskich (II stopnia) na kierunkach takich jak

    - Technologia Żywności,

    - Analityka Żywności,

    - Towaroznawstwo,

    - Inżynieria Chemiczna i Procesowa,

  • chcesz podjąć w przyszłości zatrudnienie w obszarze zapewnienia jakości.

Zapewnimy Ci:

Ogromną dawkę wiedzy na temat:

  • jak w praktyce wdrożyć system HACCP,
  • w jaki sposób opracować klarowną i zrozumiałą analizę zagrożeń,
  • w jaki sposób sterować zagrożeniami i jak je kontrolować,
  • jaki wpływ ma Dział Jakości na procesy produkcyjne oraz za co jest odpowiedzialny.


A ponadto:

  • certyfikat ukończenia warsztatu,
  • drobny poczęstunek.

Warsztat poprowadzi dla Ciebie:

 Weronika Strzyżowska, Specjalista ds. Jakości (Quality Specialist)

 

Weronika jest absolwentką studiów inżynierskich i magisterskich na kierunku Towaroznawstwo na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu. Dodatkowo Ukończyła Studium Podyplomowe - Zintegrowane Systemy Zarządzania oraz liczne kursy z systemów jakościowych oraz procesów audytowania. Kilkuletnie doświadczenie w firmach produkcyjnych w przemyśle spożywczym pozwoliło jej na zgłębienie tematów jakościowych z różnych dziedzin i przełożenie teorii na praktykę. Dołączyła do DSM w lipcu 2017 roku i zajmuje stanowisko Specjalisty ds. Jakości, głównie odpowiada za systemy jakościowe oraz procesy audytowania.