Selgros Cash&Carry, który jest częścią międzynarodowego holdingu Transgourmet, wiodącego specjalisty z branży Food Service orazFundacja Rozwoju Talentów zapraszają na bezpłatne warsztaty praktyczne:
Morze Możliwości Kariery w Selgros
zgłoszenia przyjmujemy do: zakończona
Warszawa, Hala Selgros, ul. Połczyńska 103, woj. mazowieckie 21-22 listopada 2018 9.00-17.00
Celem warsztatu jest:
Poznanie jak zorganizowana jest firma aktywnie działająca w sprzedaży w kanale HoReCa.
Zapoznaj się z programem warsztatów:
Droga produktu - poznasz cykl życia produktu - od pozyskania, przez dział przyjęć, aż po sklep/ekspozycję. Każdy etap będziesz mógł zobaczyć „na żywo” podczas zwiedzania hali Selgros oraz jej różnych działów. Wprowadzimy Cię też w świat ryb od samego łowiska gdzie trzeba rozpoznać, które ryby są najlepsze, przez poznanie ich różnych rodzajów, aż po ekspozycję na dziale.
Świat handlu – dowiesz się jakie techniki są najczęściej stosowane w sprzedaży i jak wykorzystać je w życiu codziennym (np. na uczelni). Przekonasz się jak naprawdę wygląda praca w sprzedaży od strony praktycznej (od osoby pracującej w takim dziale).
Dlaczego i jak kupujemy? – poznasz zachowania konsumenckie „krok po kroku” i podstawowe zagadnienia z dziedziny marketingu, a zdobytą wiedzę będziesz mógł wykorzystać podczas ćwiczeń grupowych. Wprowadzimy Cię w świat alkoholi, a specjalista od win opowie Ci czym różnią się wina, jakie są ich rodzaje i na co zwracać uwagę przy ich doborze.
Z czego żyjemy? – matematyka handlowa dla opornych – nauczysz się podstawowych pojęć handlowych w myśl idei „finanse dla nie finansistów” i dowiesz się jakie czynniki wpływają na sukces prowadzenia sklepu.
Zapraszamy Cię na warsztaty jeżeli:
Jesteś studentem/ką ostatnich lat lub absolwentem, z kierunków ekonomicznych, biznesowych, humanistycznych, związanych z żywnością i żywieniem oraz innych.
Chcesz się rozwijać, zdobywać wiedzę bezpośrednio od specjalistów, a teorię ze studiów przełożyć na praktykę.
Zapewnimy Ci:
Bezpłatne uczestnictwo w warsztatach.
Zwrot kosztów dojazdu, jeśli jesteś spoza Warszawy.
Ciepły posiłek w 1 i 2 dniu warsztatów.
Certyfikat po ukończeniu warsztatów.
Warsztat poprowadzi dla Ciebie:
Sławomir Warzecha - Koordynator ds. szkoleń i rozwoju
Maciej Konarzewski – Menedżer ds. badania rynku i zarządzania Klientami
Adam Anulewicz - Koordynator ds. HoReCa /ichtiolog